Nya skor.

Visst är dom fina?
Från: nelly.com!

Kär.

Halloj!
Var inne på Nelly.com för några dagar sedan och fick syn på ett par skitsnygga skor!
Ett par rosa marble, jag ÄLSKAR verkligen deras marble skor. Har ett par, snart två! Ska köpa leopardskorna sen i höst med. Dom är grymt snygga! Och jag älskar leopard/zebramönstrade skor. Mhm..<3
Här är en bild på mina nya skor som kommer i veckan:
Snygga va?
Puss! Varmt!

Hejsan!
Det har verkligen varit FÖR varmt för att uppdatera, har knappt suttit vid datorn alls.
Men iallafall.. Förra helgen kom min moster, hennes fästman och min syrra hit. :) Det var trevligt.
Ge mig ett jobb.. mår dåligt. :<

Emetofobi.

Vet ni? Jag har emetofobi. Dvs att jag har fobi mot spyor. Jag har haft det så länge jag kan minnas.
Det har dock blivit 100gånger värre efter jag fick min magkatarr för 3 månader sedan.
Här kommer jag berätta lite hur mitt liv ser ut just nu ang min kräkfobi..
Jag drömmer väldigt ofta om att någon spyr på toaletten bredvid mitt rum, och det är alltid en såndär verklig dröm ni vet? Så det verkligen känns som om man är vaken. Men när man väl vaknar, så är man helt svettig av panik. (Detta händer kanske varannan natt.)
När någon går på toa så håller jag för öronen, fast bara på natten. Dels för att jag vet att OM personen skulle spy så hörs det mest på natten eftersom att allt ör så tyst. På dagen är det bara att höja musiken på högtalarna etc.
När folk hostar, så sitter jag och kollar ner i golvet och försöker se ut som att jag inte bryr mig om det. Men allt jag kan tänka på är att personen kan spy när som helst.
När jag ser en som spyr i en film så kollar jag ALLTID bort, även fast jag vet att det aldrig är riktig spya.
När jag ser någon spy på fyllan så får jag panik.
När jag hör från en kompis via telefon eller internet att han/hon är/har varit magsjuk, så sitter hjärtat direkt i halsen. Jag får verkligen panik. Vet ni varför? Jo för att om t.ex. min bror skulle va magsjuk och smitta en annan person, så tar det 48 timmar som högst innan den personen kräks. Så alltså kan min kompis varit magsjuk utan att veta om det och smitta någon på t.ex. ICA (som kunde varit min mamma.) osv.. ja ni fattar.. Samma gäller folk som bor 10 mil ifrån mig. Om jag vet att en person är magsjuk, så vet jag att det är en liten större chans att jag med blir det. Eller jag har iallafall fått för mig det.
Men det jobbigaste är att VARJE natt efter att jag fått min magkatarr, så har jag gråtit innan jag somnat. Varenda jävla natt. Mest för att första veckan av min magkatarr så gick jag runt och bar på spykänslan, och jag är så rädd att få tillbaka den. Nästa gång kanske jag verkligen spyr med. jag är livrädd för att spy, jag är livrädd för att höra andra spy. Usch, det var verkligen den värsta veckan i hela mitt liv. Jag pratade nästan inget under den veckan, för såfort jag öppnade munnen så kändes det som att jag skulle spy. Så jag fick andas med näsan, vilket gick sådär.. Jag försökte faktiskt spy några gånger på toaletten, för att få bort den jobbiga känslan, men det gick inte. Jag kunde inte spy. Jag var för rädd.
Nu gråter jag som sagt varje natt, och jag vill bara att det ska försvinna.
Seriöst jag orkar snart inte mer av detta, jag måste ha hjälp. Men av vem?
jag har inga pengar för en psykolog och jag vet inga andra som kan hjälpa mig? (Ge tips!)
Har inte pengarna för det heller.
Sen har jag ingen som jag kan prata med irl.

Jag har ingen.

The twilight saga: eclipse!

Godmorgon bloggen!
Sovit gott? Det har inte jag.. Somnade runt 04.00 kanske och sen runt 08.00 så ringde min doktor och frågade hur jag mådde osv. Vi har haft lite kontakt sen jag var där för cirka 1 månad sen och fick tabletter mot min magkatarr. Men det kommer och går, tyvärr. Anyway, han sa även att jag skulle komma dit vid 09.30 idag, så det gjorde jag. Var där i 2 timmar dock. :( Runt 10.00 fick jag ta ett blogprov och sen runt 11.30 fick jag träffa min doktor. Det enda han hade att säga var "Det var trevligt att träffas, men nu åker jag tillbaks till Göteborg" osv o de tog bara 30 sekunder typ.. Kollade hans Facebook för någon vecka sen xD då stod det att han bodde i GBG så han jobbade nog bara här tills min "riktiga" doktor var tillbaka, eller något.)
Men nu är jag hemma iallafall! Vad har hänt mer då?
Jo! Jag var ju på Eclipse i Onsdags, shit va bra den var! Ni MÅSTE se den! Längtar tills den kommer ut på DVD. Hoppas det blir en Edward's box denna gången. ;) Köpa direkt!
Vad händer idag då? Det är ju helg! Själv har jag inget planerat mer än att äta tacos idag, haha.
Puss! RSS 2.0