Fakta.

Nu ska jag snart sminka mig, endast 3 timmar kvar tills jag drar till bion o ser på twilight: eclipse! Men först lite fakta om mig. :)

Fullständigt namn: Sofia johanna elander
Smeknamn: elander
Stjärntecken: Oxen.
Familjemedlemmar: Morsan, farsan, 3 systrar och 1 broder.
Arbetar med: Pluggar atm.
Favoritfilm: Twilight filmerna. :)
Favoritmusik: metal och indie. 
Favoritbok: Hmm, beror på humör. :P
Favoritmat: Äggsallad! :E
Favoritdjur: Sibirisk dvärghamster!
Favoritfärg: Rosa.
Bästa programmet på TV: Beverly Hills 90210!
Min roligaste resa var: Spanien.
Mitt drömresemål är: Tokyo, Japan.
Jag älskar: Min familj, mina vänner och att vinna på spel.
Jag hatar: Lagg och falska människor.
Det är så tråkigt när: Det regnar eller snöar..
Det är så roligt när: Man gör en person glad.
Till en öde ö skulle jag ta med mig: Laptop.
Det gör jag när jag är 25: Pluggar på högskola, eller kanske till och med jobbar om jag har tur. :D
Det gör jag när jag är 35: Jobbar och är rik!
Jag var så stolt när: Jag inte röker.
Vann jag 10 miljoner skulle jag: Resa till Japan, Egypten och Hollywood.

 


Änder.

Godkväll.
Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall! Vaknade runt 11.30 och gick ut och sola direkt i 3 timmar. Sen kom Axel och vi kollade på Tyra Banks show och sen en film! :D
Var även ute och gick idag. :) Tog en 45-minutare och sen var jag så j*vla svettig så fick duscha 2 gånger idag. :(
Det var riktigt varmt när jag var ute! Det "roliga" var att cirka 2 minuter efter att jag kom hem så började det spöregna verkligen! Sån tur. :)
Idag har det bott 2 änder i vår trädgård hela dagen. Så jag har gett dom vatten och lite bröd. :) Dom låg mest i skuggan och chillade, haha. Så underbart söta är dom ju!
Nu blir det nog sängen, ska upp om 8 timmar och ta en promenad. :) Vill helst ta det på morgonen eller runt 20.00 för då är det inte så varmt. Men kan inte imorgon kväll, så jag måste gå upp tidigt med andra ord. :)
Ska ju se The Twilight Saga: Eclipse imorgon 18.00, längtar ihjäl mig! :D
Puss! 



:(

Chacha bloggeN.
Jag vet att jag inte skrivit på ett bra tag, men först krachade min dator så fick formatera den. (Vilket gjorde att jag var upptagen med att fixa program, spel etc till DreamHack.)
Sen var det DreamHack och då kände jag inte för att blogga, då är det spela som gäller! :)
Sen har jag bara varit allmänt upptagen med annat. Midsommar osv.
Men nu ska jag som sagt börja blogga dagligen igen.. Peppa mig när jag börjar sega mig lite.. Haha.
Puss! 



Biljetten.

Godkväll!
Hur har eran måndag varit? Min har varit seg iallafall.. Vaknade runt 11.00 och sen kom Axel. :) Vi pratade om DreamHack som vanligt, sen så skrev vi ut våra biljetter och kollade på tv. Strax efter 14.00 stack han hem för han skulle till Skövde och köpa energydricka osv till DH. :P
Sen dess har jag i princip inte gjort någonting.. Jag needar en Vista skiva!

Böckerna jag fick häromdan! :D
Puss! ♥



Nelly.com

Hejsan, hur mår ni?
Själv mår jag väl bra nu. Magkatarren börjar gå över lite med tiden osv. Men det är fruktansvärt varmt på mitt rum vid denna tiden på natten. Sjukt jobbigt. :<
I fredags hämtade jag min 2a beställning från nelly.com denna månad, denna gången blev det:

Leggings.

Skor.
+ smink osv. :) Ska ta kort på allt jag köpt när jag orkar! :D
Puss! ♥



Super Mario Galaxy 2

Godkväll!
Sorry för att jag inte skrev något igår men har haft ganska fullt upp så att säga. :)
I torsdags så fotade jag Axel som gick ur 9an, sen på kvällen så gjorde jag iofs inget speciellt men glömde av att skriva bara..
Igår så handlade jag och sen på kvällen så spelade jag Super Mario Galaxy 2 och drack lite alkohol osv. Spelet är underbart! Ni borde köpa! Det finns till Nintendo Wii.
Idag har jag inte gjort så mycket. Mår inte så bra så har väl bara slappat och kollat på film bl.a.
Men vet ni vad?! Jag har köpt biljetter till The Twilight Saga: Eclipse den 30:e Juni 18.00 i Skövde!!! HUR UNDERBART ÄR INTE DET DÅ?! Gråter ju nästan av längtan alltså! Jag ÄLSKAR Twilight filmerna. Och jag fick panik på slutet i New Moon så jag har säkert sett 1an och 2an 10gånger var för att jag längtar så mycket till Eclipse. :< Jag menar, liksom.. Hur kan dom va så elaka som slutar en film med "Bella, vill du gifta dig med mig?" Åååh, jag hatar sånt! Även fast jag "vet" att Bella kommer säga ja, men ändå..
Nu ska jag nog kolla på Twilight filmerna, haha. Blev så sugen. :(
Visst är dom sååå fina ihop? :D
Stina! :)
Axel. :)
Mammas kaffe! :D
Puss! ♥

Godmorgon!

Eller ja.. Jag vaknade för cirka 3timmar sedan, men ändå. :)
Nu har jag duschat och sminkat mig! Så det är bara att byta om och fixa håret. Måste skynda mig för jag ska va nere på torget om 50 minuter senast!
Puss! ♥
Jag nyss.



Digitalfotografi.

Godkväll!
Nu är jag riktigt glad! Har precis beställt Digitalfotografi del 1, 2 och 3 av Scott Kelby.
Länk > http://www.japanphoto.se/product/fotobocker/scott-kelby-pagina-digitalfotografi-paketutgava-3-delar
Underbart! Jag älskar att fota men det känns alltid som att något blir dåligt på bilderna och jag gillar inte direkt att läsa sånt på internet. Lättare att läsa i en professionell bok enligt mig. :)
Usch, drack lite juice nyss och min mage mår inte så bra nu. :( Jäkla magkatarr! Så det blir nog sängen snart så man slipper illamåendet..
Ska upp 08.30 och duscha osv, för sen ska jag som sagt fota Axel när han går ur 9an. Hoppas jag får några fina kort då. :)
Puss och godnatt! ♥

Pastasallad!

Har ni fint väder? Här i Hjo är det skit, regnat i princip hela dagen. :( Blir på så dåligt humör om det regnar under sommaren. Blir lite "rädd" att det ska fortsätta så och regna hela sommaren. Det gjorde det en gång när jag var liten, och det var inte roligt!
Idag åt jag morsans underbara pastasallad. Jag älskar den! Axel kom förbi och åt det med och sen kolla vi på Simpsons, Family guy o Scrubs! :)
Nu sitter vi på mitt rum och han ska vara här och kolla medan jag fightas mot Lich King i 25-manna! \o/
Ikväll kommer Camilla (min syster och axels mamma.) Och imorgon ska vi kolla när Axel går ur 9an! :)
Puss! ♥

Kommentarer?

Nu är jag hemma, övningskörandet gick väl bra. :) Har gått bättre dock..
Men jag tänkte bara fråga om själva "kommentar sidan" (dvs när ni klickar på kommentarer) är grå osv för er med?
Puss! ♥

Övningsköra.

Godmorgon!
Idag ska jag övningsköra. Har nog övningskört 7gånger nu och jag tycker det är superkul! Dessutom går det bättre för varje gång med! :)
Jag borde egentligen vaknat för 1 timma sedan så jag hade hunnit att duscha innan jag drar, men icke.
Hinner inte skriva mer nu.. Ska göra iordning mig sen dra direkt i princip. Så vi hörs sen.
Puss! ♥

Land of the lost!

GAH! Jag blir så irriterad.. Spelade World of warcraft och snackade med några i guilden. Så sa en av dom att han skulle kolla på "Remember me". (Den nya romantiska filmen ni vet? Som snygga Robert Pattinson är med i!)
Ville egentligen se den på bio men det blev inte av, så jag blev sugen på att tanka den nu. Så stannade filmen på 97.9% :< Har varit fast där ett bra tag nu..
Jag kollade på The land of the lost istället, vad tycker ni om den filmen?
Nu ska jag där emot somna till Beverly Hills 90210 som jag gör varje vardag. :)
Godnatt, puss! ♥

Dag 1 - Check!

För en gångs skull så känns det faktiskt jävligt skönt att börja blogga igen. Jag menar, innan när jag har bloggat så har jag inte haft någon systemkamera. Men det har jag nu = win. Nu är det sommar med = mer win. Så jag kan ta många fina bilder, wiho!
Jag kommer skriva mest av spel till Nintendo och dator, kläder, skor, smink och annat som kommer in i mina tankar. Sen så kommer jag även ha lite frågestunder+frågor till er läsare när jag fått ihop ett gäng. :)
Tänkte sikta på att skriva runt 1-3 inlägg per dag, kan såklart bli mer! Beror helt på vad jag gör den dagen och hur mycket jag orkar skriva. :)
Anyway, nu är det sommarlov, så himla skönt! Nu har jag fått tummen ur röven och börjat gå ut och röra på mig med! Peppad som fan att ha snygg kropp till beachen 2011! Haha. Men nu är det för sent tyvärr. :( Jag var rätt smal, eller normal kanske man ska säga, för 1 år sedan fram tills i vintras. Men då slutade jag röka och gick upp jättemycket. Det måste bort och lite till! Jag är ju bara 1.50 cirka så vill ju väga runt 50 typ. Får se när jag säger stopp. :) Huvudsaken är att jag ska kunna ha bikini utan att skämmas + kunna ha vilka kläder jag vill och att dom ska sitta SNYGGT! Behöver såklart inte ha en 36a för att det ska va snyggt.
Det tar ju cirka 1 år att fixa till sig en snygg kropp. Eller ja, beror på hur kroppen såg ut innan iofs. Men jag vill hellre jobba med det i 1 år än att stressa sista månaderna så blir det bara pannkaka av allt.
Ja hur mår jag nu för tiden? Jag mår ganska bra, singel och sökande. Haha, ne men. Har haft magkatarr nu i nästan 1½ månad, men börjar bli bättre nu. Var hos snygga doktorn igår så fick omeprazol osv. :) Han ska ringa mig en gång i veckan nu ett litet tag för att höra hur jag mår! *naaaw*
Det blir bättre för varje vecka iallafall, men det är inte helt över än!
Nåväl, fick ett SMS idag om att mina skor och klänning från Nelly.com har kommit till posten! Så ska hämta ut dom nästa vecka senast! :) Bilder nedan!
Puss ♥

Hej!

Nu ska jag försöka få tillbaks min blogg igen, det var ganska  många som läste den innan. Hade slut på idéer, så hade inget att skriva om.
Men nu ska jag skriva varje dag!


RSS 2.0