Harry Potter.

Hej! Jag har inte skrivit något på länge för att jag har haft fullt upp i skolan osv. Nu är jag bloggsugen till max! Just nu sitter jag och Louise på bussen in till Skövde :) vi ska shoppa lite och sen 17.30 ska vi kolla på nya Harry Potter filmen på bio! Det kmr bli najs:) Ska ni se den? Puss!

Gamex på Lördag!

Godkväll!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för jag ska snart sova.
Imorgon bitti runt 08:00 drar jag till Stockholm och är där tills Söndag eftermiddag någon gång. Så jag håller på och packar nu. Behöver inte packa så mycket, vilket är skönt! Är väldigt trött så ska sova snart. Måste upp vid 05.00 och duscha så.. :(
Men iallafall.. Ska sova hos min moster tills på Söndag, trevligt! Imorgon händer ingenting, bara umgås typ. På Lördag ska jag, min syrra och hennes kille till Gamex i Kista, helt jävla underbart! Har längtat i cirka 1 år nu!
(Gamex är Sveriges första spelmässa för er som inte vet.)
Nåväl, kommer väl med uppdatering via min iPhone i helgen.
PussHalloween.

Godnatt/Godmorgon.
Beror nog på vad du har för jobb osv.
Som ni kanske vet så var Halloween igår, dom flesta firade det i lördags eftersom att dom inte vill festa på en söndag. Men jag firade det igår! Först så hade jag och Louise bakat pumpapaj (var ett rent helvete, haha), muffins med choklasbitar i, banan och marshmellows doppade i choklad och sen i kokos eller strössel. Till det så gjorde vi en bål som bestod av Sprite, apelsin juice och frysta bär. Jättegod! Ett tips är att om ni vill ha den under Halloween nästa år etc så låt den stå 5 timmar i kylskåpet så bålen hinner bli röd. ;)
Sen så kollade vi på 3 filmer osv. Det var trevligt! Längtar som tusan tills nästa halloween! =)
Får börja planera nu redan...
Aja, nu börjar magen må dåligt så jag drar och lägger mig. Godnatt!
Puss
RSS 2.0