Matfestivalen 2010!

Matfestivalen var faktiskt sjukt trevlig i år!
Jag o Louise drog in till Skövde runt 16.00-tiden. När vi kom in dit så drack vi vin och hade det trevligt!
Det var f.ö. första gången jag smakade på friterad banan med glass! Det var riktigt gott!!
Vi gick runt och letade efter nya nattklubben i Skövde, Vibe, men vi hittade den inte. Så vi gav upp och åt vitlöksbröd+isbjörns drink på Voda! *mums*
Vid 19.30 drog vi till torget och skulle kolla på Alcazar när dom spelade. När vi kom dit så var det nått förband som sjöng michael Jackson låtar.. Inte okej! Är så himla trött på att vart man än går så ser/hör man nått om MJ. Tycker det är töntigt att folk börjat uppskatta hans musik mer nu när han är död.. Värt?! Nej.
Iallafall.. Alcazar var 30 minuter försenade. Men så underbara live! :) Partystämningen höjdes till 100%!
Dom var klara runt 20.30, så då gjorde jag och Louise ett till försök att hitta Vibe, och det gjorde vi till slut! (Vi fick fråga en vakt, haha!)
Och för er som vill veta: Nya nattklubben Vibe i Skövde ligger mitt emot där Krickelin låg!
Den var öppen 21.00-02.00! Gratis inträde etc.
När vi kom in så blev jag faktiskt lite besviken.. För det första så gick man ner till en källare typ, och för det andra så var inte stället alls stort! iofs så var det "premiär" för Vibe i helgen, så det var nog därför det var så mycke folk. Om det inte är så fullt så är nog den klubben jättebra! :)
Jag och Louise drack isbjörnen där. Sen så dansade vi bara och hade roligt!
Haha, det kom fram en kille som skrek "DÄR ÄR JU ELANDER!" så tog han kort på mig. Sen så ville han även att Louise skulle ta kort på mig och honom tillsammans..
Haha, det var en trevlig kväll faktiskt! Och de var kul att så många hälsade på mig! :)
I lördags mådde jag bra, även fast jag hade druckit mycket i fredags. Wiho!
Ja.. Vad har jag gjort mer..? Är ute och tar en powerwalk med Louise varje dag! Ibland kan jag gå en extra gång själv också när jag har tråkigt.. Det är så skönt när man väl kommer igång! :)
Louise pratade ganska mycket igår om hur hon går ner snabbt. Det enda man behöver tänka på är att man ska äta max 1500 kalorier/dag. Jag tror hon sa att hon går ner cirka 1kg i veckan om jag inte minns fel.. Men något sånt iaf. :) Jag ska nog hålla på 1300 kalorier/dag! :)
Nej, nu ska jag och Louise gå 5km i högaliden!
Puss! 



Matfestivalen, skövde.

Usch tråkigt väder.. Kallt och blött. Det regnar inte nu iallafall, det är ju en positiv sak!
Ikväll är det matfestivalen som gäller! Så jag hoppas verkligen att det blir sol i eftermiddag!
Drar in med Louise vid 17.00-tiden. Sen blir det vin för hela slanten och kolla på Alcazar! <3
Vi syns i dimman. ;>
Puss! 


Efter 1 vecka.

Halloj!
Som ni vet så har jag magkatarr?
Men för 1 vecka sen så började jag gå ut och ta en powerwalk cirka 1 timma varje dag. Och nu mår jag bättre i magen. (Och dessutom så kommer jag in i min fina jeanskjol igen!)
Så jag är supernöjd! Har försökt gått ner i vikt kanske 3ggr innan. Men har alltid gått upp nästan allt lika snabbt igen.
Men denna gången är jag faktiskt peppad på att vara ute och gå varje dag. Har t.ex. inte "ångest" som man brukar ha innan man går ut! =)
Jag hoppas verkligen att jag kommer vara lika peppad på att gå ut i vinter med..
Tips på hur man ska ha vilja att gå ut och gå på vintern tack!
Puss! 


Klänning.

Åh, jag blev kär i denna klänningen!
Visst är den söt?

Klänningen kommer från http://store.delias.com/

leopard.

Jag ÄLSKAR (nästan) alla kläder, skor osv med leopardtyg! Samma gäller Zebra, men jag föredrar leopard.
Såg dessa snyggingarna idag, och jag ska utan tvekan köpa dom i slutet av denna månad!
Vad tycker ni? <3
Skorna kommer från have2have.se

Parfymer top 5.

Här kommer en lista på dom 5 parfymer jag gillar mest! :)






Vilka parfymer gillar ni mest? <3

Trollslända.

Usch.. I lördags natt runt 02.00-tiden så vaknade jag av att något satt på mitt ben. Så jag sparkade bort det av ren reaktion. Och sen när jag kollade så var det en GIGANTISK trollslända. Den var nästan 20cm!
Jag blev väldigt rädd, för jag gillar inte sån typ av insekt. Så jag sprang ner och hämtade flugsmällaren och tänkte döda den. Men när jag kom upp igen så var den inte kvar på sängen. Jag stod stilla någon minut för att se om den rörde på sig. Men det gjorde den inte. Så jag gick till datorn och kollade Facebook.
Efter 10 minuter så hör jag att något är bredvid mig, så jag springer bort till dörren o ser att trollsländan sätter sig på min datorstol! Jag lät min balkongdörr vara öppen och stängde dörren ut till hallen. Sen sov jag i ett av våra gästrum. Tänker inte sova där inne om det är ett monster där!
Haha, kanske låter konstigt men jag hade mardrömmar hela den natten. Sov inte alls bra. Som tur var så kom mamma och pappa hem igår så dom kollade igenom mitt rum och den var inte kvar. Så nu kan jag vara här inne igen!
Nu ska jag verkligen sätta upp en myggnät!
Puss! 


öl.

idag så träffade jag Tove som sagt. :) Vi gick runt i 1 timma med hennes hund sen satte vi oss och tog några öl o bara snackade. Det var riktigt trevligt. :) Vi ska försöka ses några gånger i veckan och gå ut med hennes hund. NICE! =)
Nu ska jag kolla klart på The uninvited som jag började kolla på i eftermiddags. Verkar bra, så kolla på den ni med om ni gillar rysare!
Tove och hennes hund.
Om ni vill kika in på hennes blogg så är det: http://tovemarielarsson.blogg.se
Puss! 


lördag.

Idag vaknade jag vid 07:00. Det var skönt att vara uppe så tidigt. :) Så jag tog en promenad i 1 timma. Sen dess harjag inte gjort någonting alls. Bara duschat och suttit vid datorn typ.
Nu ringde Tove och vi ska ses lite. :) Hon och hennes pojkvän har köpt en hund så vi ska ut och gå med den osv.
Tar väl några bilder som kommer upp på bloggen sen. :)
Puss! 


Magsår?

Hejsan!
Har inte haft riktigt lust att blogga alls. Min mage stoppar mig från att sitta still vid datorn. Nu har jag haft magkatarr i mer än 4 månader. Det är förjävligt.
(Jag tror att det kanske kan vara magsår till och med nu. Vad blir det näst? Cancer?)
Jag ångrar att jag inte "uppskattade" mitt liv innan som jag borde. Nu inser jag verkligen hur bra liv jag kunde haft om jag verkligen tog tag i allt. Men nu är det väl kanske försent? För vissa går det över, för vissa inte.
Nej jag tänker inte sluta kämpa, min mage SKA bli normal!
Ska boka tid hos doktorn igen nästa vecka tänkte jag. Får väl åka in till KSS och kolla min mage där. Usch. Jag hatar sjukhus. Men detta måste bort så..
Jag kan inte ens spela så mycket längre, det finns ingen lust att göra något. jag sitter och knarkar tabletter utan resultat. Visst blir det bättre, men inte så mycket som det borde tycker jag.
Mitt illamående som blandas med en brinnande känsla i magen finns alltid där. Jobbigast är det när man ska sova. Då kan man ligga och kallsvettas i flera timmar.
Så ta hand om eran mage. Det finns nog inget jobbigare än att ha problem med den.
Jag har gjort det mesta som man kan göra för att det ska försvinna. Så nu får tabletterna ta hand om resten. Och jag hoppas verkligen att jag hittar dom rätta tabletterna snart!
Så, sen förra inlägget har jag inte gjort något alls. bara legat hemma och kollat på film i princip. Vågar knappt träffa folk pga att jag är nästan alltid illamående. Så jag är rädd att jag ska spy när jag är med dom. Fast jag vet att jag inte kommer göra det nu. För det är MYCKET bättre än vad det var för 4 månader sedan. Och inte ens då spydde jag. Så jag lär inte göra det nu heller. Men det är nog inte så roligt att träffa mig och jag sitter och mår illa heller? Nja, jag vet inte.
Imorgon ska jag iallafall träffa Tove! Det ska bli sjukt roligt!! =) Vi har inte träffats på ett tag och nu är det dags!
Juste ja.. Mamma och pappa är i Stockholm nu. Dom drog dit i onsdags och kommer hem på söndag. Jag saknar dom faktiskt. Det är så tråkigt att vara hemma ensam. Hade inte problem med det innan när jag inte hade magont. Men nu är det bara jobbigt att sitta här helt ensam utan att säga ett enda ord på en dag och bara tänka på smärtan. |:
Nåja, nu ska jag väl sluta tråka ut er, haha. Men nu vet ni hur det ligger till.
Puss! 



RSS 2.0