Dag 1 - Check!

För en gångs skull så känns det faktiskt jävligt skönt att börja blogga igen. Jag menar, innan när jag har bloggat så har jag inte haft någon systemkamera. Men det har jag nu = win. Nu är det sommar med = mer win. Så jag kan ta många fina bilder, wiho!
Jag kommer skriva mest av spel till Nintendo och dator, kläder, skor, smink och annat som kommer in i mina tankar. Sen så kommer jag även ha lite frågestunder+frågor till er läsare när jag fått ihop ett gäng. :)
Tänkte sikta på att skriva runt 1-3 inlägg per dag, kan såklart bli mer! Beror helt på vad jag gör den dagen och hur mycket jag orkar skriva. :)
Anyway, nu är det sommarlov, så himla skönt! Nu har jag fått tummen ur röven och börjat gå ut och röra på mig med! Peppad som fan att ha snygg kropp till beachen 2011! Haha. Men nu är det för sent tyvärr. :( Jag var rätt smal, eller normal kanske man ska säga, för 1 år sedan fram tills i vintras. Men då slutade jag röka och gick upp jättemycket. Det måste bort och lite till! Jag är ju bara 1.50 cirka så vill ju väga runt 50 typ. Får se när jag säger stopp. :) Huvudsaken är att jag ska kunna ha bikini utan att skämmas + kunna ha vilka kläder jag vill och att dom ska sitta SNYGGT! Behöver såklart inte ha en 36a för att det ska va snyggt.
Det tar ju cirka 1 år att fixa till sig en snygg kropp. Eller ja, beror på hur kroppen såg ut innan iofs. Men jag vill hellre jobba med det i 1 år än att stressa sista månaderna så blir det bara pannkaka av allt.
Ja hur mår jag nu för tiden? Jag mår ganska bra, singel och sökande. Haha, ne men. Har haft magkatarr nu i nästan 1½ månad, men börjar bli bättre nu. Var hos snygga doktorn igår så fick omeprazol osv. :) Han ska ringa mig en gång i veckan nu ett litet tag för att höra hur jag mår! *naaaw*
Det blir bättre för varje vecka iallafall, men det är inte helt över än!
Nåväl, fick ett SMS idag om att mina skor och klänning från Nelly.com har kommit till posten! Så ska hämta ut dom nästa vecka senast! :) Bilder nedan!
Puss ♥

Kommentarer

Skriv vad du tänker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0